Naproma Production spol. s r.o.

návrhy, produkce, tisk a výroba vašich reklamních aktivit

Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Naproma Production, spol. s r.o.

IČ: 61057266, DIČ: CZ61057266

se sídlem Štefánikova 249/28, 150 00 Praha 5

Kontaktní e-mail: naproma@naproma.cz

 

Jaké údaje sbíráme a proč

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a příjmení, e-mail, telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbíráme následující údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefon, fakturační a dodací adresu, název firmy, IČ a DIČ.

Údaje sbíráme, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.

Filtrování spamu

Bohužel nám do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbíráme IP adresu odkud nám e-mail přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřešíme a neuchováváme. V případě, že z formuláře přijde spam, tak danou IP adresu použijeme pro zablokování, aby nám spam příště nepřišel.

Vaše údaje nikdy nikam nepřeprodáváme, nikomu neposkytujeme.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontakt, poptávka: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Filtrování spamu: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou:

Naproma Production, spol. s r.o. (IČ 61057266, DIČ: CZ61057266,  se sídlem Štefánikova 249/28, 150 00 Praha 5), která provozuje web.

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na náš web přišli z mobilu nebo počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považujeme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás na email naproma@naproma.cz

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

 

Stáhněte si zásady na ochranu osobních údajů v PDF

 

2009 - 2018 © Naproma Production, spol. s r.o.

Použití veškerých obrázků a fotek jen s písemným souhlasem firmy Naproma Production, s r.o.

Stránky vytvořil Pavel Bílek

PSKU konstrukční kancelář
PSKU konstrukční kancelář
PSKU konstrukční kancelář
PSKU konstrukční kancelář
PSKU konstrukční kancelář
PSKU konstrukční kancelář